Kuu teema:
Jooksmine on kujunenud üheks populaarsemaks spordialaks tervisesportlaste seas. Esiteks on jooksmine odav, vaja on vaid spordiriietust ja jooksususse. Teiseks on jooksmine väga tõhus vahend südame tugevdamiseks, seda nii tervise tugevdamise kui haiguste ennetamise suhtes. Ja kolmandaks on jooksmine lihtne, joosta saab kõikjal.
Loe edasi...

Lähiajal on toimumas mitmed sporditeemalised täiendkoolitused

Ühendus Sport Kõigile koostöös Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudiga viib läbi sporditeemalised täiendkoolitused, kuhu oodatakse osalema treenereid, kehalise kasvatuse õpetajaid, harrastussportlasi ning liikumisharrastajaid.

Koolitusel „Kehaline koormus ja vastupidavusalade alused“, mis toimub neljapäeval, 29. aprillil 2010 ja reedel, 30. aprillil 2010, tutvustatakse õige kehalise koormuse tähtsust ja mõju organismile, treeningprotsessi metoodilisi aluseid vastupidavusaladel.

Koolitus teemal „Jõutreeningu metoodika spordis“, viiakse läbi neljapäeval, 20. mail 2010 ning seal antakse edasi uusi metoodilisi teadmisi lihasjõu arendamise alal.

Reedel, 21. mail 2010 toimub koolitus „Taastumisprotseduurid spordis“, kus tutvustatakse erinevaid taastumisvahendeid ja -protseduure, nende õiget rakendamist spordiga tegelejatel. Osalejatel on võimalus saada uusi teadmisi venitusharjutuste kohta ja neid praktilises tunnis kaasa teha.

Reedel, 28. mail 2010 on kõik huvilised oodatud kuulama koolitust „Tervislik toitumine ja sport“, kus käsitletakse tervisliku toitumise põhialuseid, tutvustatakse tähtsamaid toitaineid ning antakse toitumissoovitusi spordiga tegelejatele.

Koolitus „Laste- ja noortespordi alused ja metoodika“ viiakse läbi reedel, 04. juunil 2010. Täiendkoolitus on mõeldud kõigile, kes tegelevad laste ja noorte kehalise kasvatuse ning spordiga. Käsitletakse kehalise arengu põhialuseid, tutvustatakse üldarendavaid liikumismänge ja näidatakse praktilistes tundides kehalisi harjutusi lastele ja noortele.

Kõik koolitused toimuvad Tallinnas Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudi uues õppehoones, Tondi 55 (II korrus), ruum nr 210. Täpse ajakava ja registreerimisinfo leiab Ühenduse Sport Kõigile koduleheküljelt www.sportkoigile.ee